TMA helpt mensen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen, zodat ze effectiever in hun werk worden. TMA maakt loopbaankeuzes overzichtelijk door een concreet inzicht in de talenten, competenties en vacatures.

VRIJBLIJVEND PROEFASSESSMENT VOOR UW ORGANISATIE

TMA Methode

De Pyth
De Pyth

Pythagoraslaan 101 3584 BB Utrecht
Telefoon: + 31 30 267 0 444
Email: info@tmamethod.com

TMA Methode verbindt organisaties met medewerkers en helpt jaarlijks meer dan 100.000 mensen continue hun talenten en competenties te ontwikkelen door nieuwe inzichten te geven in talenten, competenties en ontwikkelmogelijkheden.
TMA Methode is een geïntegreerde systematiek voor strategisch talentmanagement en ondersteunt zowel medewerker als managers met heldere en positief geformuleerde selectie-, ontwikkeling- en coachinginstrumenten.

TMA wordt aangeboden als een online service voor strategisch en continue talent- en competentie management, team instrumenten, 360 graden feedback, loopbaancentra, TMA Talentenanalyses, MD trajecten, mobiliteitsvraagstukken,coaching en beroepskeuze, voor zowel groepen als individuen.

TMA wordt uitgegeven vanuit Utrecht in 10 talen.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u graag een demo van TMA Methode. Neem gewoon contact met ons op. Wij helpen u graag!