TMA Competency Library2018-07-23T16:18:42+00:00

TMA Competency Library

Guidelines for desired behavior are important for every organization.

Application of TMA Competency Library

Het TMA Competentiemodel is een belangrijk basiselement van de TMA Methode. Het competentiemodel bestaat uit een meertalige bibliotheek met 53 competenties. Het competentiemodel is uitgebreid gevalideerd en bevat per competentie gedragsvoorbeelden op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Aan elke competentie zijn daarnaast interviewvragen, ontwikkelactiviteiten en coachingsadviezen toegevoegd.

TMA Competency Library license

Indien u het TMA Competentiemodel in licentie heeft, kunt u het onbeperkt gebruiken. U krijgt een niet-exclusief, niet commercieel en niet overdraagbare wereldwijde licentie op het TMA Competentiemodel voor intern gebruik. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw eigen competentiebibliotheek te gebruiken met TMA Methode.

TMA Competency Library

Our TMA Competency Library App can be downloaded for free from the App Store or Google Play. TMA Competency Library has all behavioral examples, coaching advice, development activities and interview questions of 53 competencies.
TMA Competency Library App

TMA Book: From Talent to Performance

Het praktijkboek ‘Van Talent naar Performance’ bevat uitgebreide omschrijvingen van de 22 TMA drijfveren en bijbehorende talenten. Daarnaast is de complete TMA competentiebibliotheek met 53 competenties in het boek opgenomen. Aan het eind van het boek vindt u verschillende praktijkcases die u een idee geven hoe TMA oplossingen succesvol zijn geïmplementeerd in een aantal organisaties.
Order our book
Download eBook

Assistance Tools for creating profiles

It’s not easy to create profiles. Therefore, TMA Method provides assistance tools which simplify the creation of this process.

Consultancy

TMA heeft hoogwaardige adviseurs en een partnernetwerk met ervaren experts om u te adviseren over het implementeren van een competentiemodel of competentiemanagement. Wij luisteren graag naar uw vragen op dit gebied en zullen u altijd een vrijblijvend voorstel doen.

Direct contact?

Carlo Wagemakers
Carlo WagemakersBusiness Developer at TMA
info@tmamethod.com
030-2670444